ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥ Ι.Κ.Α ΚΟΖΑΝΗΣ

CIMG4961

ΠΡΟΣ: ΜΜΕ

ΚΟΖΑΝΗ 14-07-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, συναντήθηκε με τον Δ/ντή των Ιατρείων του Ι.Κ.Α Αγάπιο Γαβριηλίδη και συζήτησαν το μεγάλο πρόβλημα της στέγασης των υπηρεσιών υγείας του Ι.Κ.Α.

Το κτίριο του Ι.Κ.Α δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες των ασφαλισμένων και του ιατρικού προσωπικού.

Από 1/09/2011 θα ισχύσει ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και θα στεγαστούν επιπλέον οι γιατροί του ΟΓΑ, του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ. Η κατάσταση που θα διαμορφωθεί θα είναι απελπιστική.

Κοινή μας απόφαση είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της μελέτης και της δημοπράτησης του κτιριακού συγκροτήματος του Ι.Κ.Α στη ΖΟΕ, για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της στέγασης των Ιατρικών Υπηρεσιών και του νέου φορέα Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Η μελέτη βρίσκεται στο στάδιο της έγκρισης των σχεδίων στην Πολεοδομία Κοζάνης για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και στη συνέχεια να δημοπρατηθεί.

Για το σκοπό αυτό επισκεφτήκαμε την Πολεοδομία Κοζάνης, για ενημέρωση.

Καλούμε τη Διοίκηση του Ι.Κ.Α, αλλά και τους τοπικούς φορείς (πολιτικούς και μη) να πιέσουν για την ολοκλήρωση του έργου.

Να τονίσουμε ότι πρόκειται για ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα, που θα καλύψει όλες τις ανάγκες των Υπηρεσιών Υγείας της περιοχής, των ασφαλισμένων, του ιατρικού και Διοικητικού προσωπικού.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: