Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ

 

Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση ενάντια στις καταστροφικές επιβαλλόμενες Νεοφιλελεύθερες ευρωπαϊκές πολιτικές που εξοντώνουν λαούς και χώρες στο όνομα δήθεν της κρίσης και του χρέους, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, στέλνοντας μήνυμα οργής και διαμαρτυρίας στους Ευρωπαίους Ηγέτες.

Το Εργατικό κέντρο συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ με τρίωρη στάση εργασίας (12:00-15:00) και συγκέντρωση στην πλατεία της Κοζάνης στις 12:30.

Οι Βάρβαρς πολιτικές ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ που εφαρμόζονται στη χώρα μας και στις χώρες του Έυρ.Νότου, είναι καταστροφικές και αδιέξοδες, δε λύνουν απεναντίας αυξάνουν τα προβλήματα στις κοινωνίες και τις οικονομίες, διευρύνουν τις κοινωνικές ανισότητες, εξαθλιώνουν τους λαούς.

Η κρίση δεν προκλήθηκε και δεν οφείλεται στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές αλλά στην απληστία των Τραπεζιτών των τζογαδόρων κερδοσκόπων και στην ανεξέλεγκτη κίνηση των κεφαλαίων.

Μετά από απόφαση της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων μια μεγάλης κλίμακας κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Νοέμβρη σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στην ημέρα Πανευρωπαϊκής δράσης θα συμμετάσχουν συνολικά 40 συνδικαλιστικές οργανώσεις από 23 ευρωπαϊκές χώρες, με διάφορες μορφές κινητοποιήσεων.

Τα συνδικάτα της Ευρώπης με μια φωνή απαιτούν:

ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ
ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ & Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ
ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 12:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: