ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, σήμερα Τετάρτη 25/06/2014 με μοναδικό θέμα το ξεπούλημα της ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ και αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Συμπαρατασσόμαστε και συμμετέχουμε δυναμικά στις 48ωρες κυλιόμενες απεργίες της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και σε κάθε μορφή δράσης που θα αποφασιστεί από τα Συνδικάτα και το συντονιστικό της περιοχής.

  2. Προκηρύσσουμε 24ωρη απεργία την ημέρα κατάθεσης του Νομοσχεδίου στην Επιτροπή της Βουλής

Καλούμε του εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και όλους τους πολίτες του Νομού να συμμετέχουν δυναμικά στην 24ωρη απεργία και σε όλες τις κινητοποιήσεις για να αγωνιστούμε όλοι μαζί ώστε να μην ψηφιστεί και να αποσυρθεί αυτό το Νομοσχέδιο.

Όλοι μαζί συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο την Πέμπτη 8.00μμ στην Πτολεμαΐδα στην Κεντρική Πλατεία μαζί με τους φορείς της Δ. Μακεδονίας.

Καλούμε για μια άλλη φορά τους Βουλευτές του Νομού να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στους εργαζόμενους και στην τοπική κοινωνία και να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στις πολιτικές του ξεπουλήματος της Δημόσιας Περιουσίας της περιοχής μας και της χώρας μας.

Από την πρώτη στιγμή φωνάξαμε όχι στο ξεπούλημα λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων, όχι στην απαξίωση του λιγνίτη.

Αυτή η περιοχή που έδωσε τα σπλάχνα της για την ανάπτυξη της χώρας και πλήρωσε ακριβά το τίμημα στο περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων της, αμείβεται σήμερα με την μεγαλύτερη ανεργία στη χώρα.

Είναι απαραίτητη η επαναφορά αλληλεγγύης στην κοινωνία και η ενότητα όλων στον αγώνα για να αντιμετωπίσουμε τα δεινά που μας επιβάλλουν .

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: