ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΤΗ ΕΛΤΑ

ΚΟΖΑΝΗ 02-07-09

ΠΡΟΣ:MME

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης καταγγέλλει τον Περιφερειακό Διευθυντή των ΕΛΤΑ για την πρωτοφανή ενέργεια να καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος του Προεδρείου του Σωματείου.

Είναι προφανής ο στόχος να φιμώσει και να ποινικοποιήσει την δράση, την αγωνιστικότητα και τις θέσεις του Σωματείου. Τονίζουμε ότι οι εργαζόμενοι ούτε φιμώνονται, ούτε τρομοκρατούνται από τέτοιες ενέργειες που δυστυχώς μας οδηγούν πολλά χρόνια πίσω, σε άλλες εποχές.

Το Σωματείο των ΕΛΤΑ πάντοτε καταθέτει τις απόψεις και τις θέσεις του γραπτά, υπεύθυνα και δημόσια, υπερασπίζεται με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των εργαζομένων αλλά και την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία των ΕΛΤΑ.

Το Εργατικό Κέντρο καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις δικαστικές διώξεις εις βάρος των εκλεγμένων συνδικαλιστών. Δηλώνει ότι θα υπερασπιστεί τους συναδέλφους, εξαντλώντας όλες τις νομικές και αγωνιστικές πρωτοβουλίες.

Καλεί την Διοίκηση των ΕΛΤΑ και την Κυβέρνηση να καταδικάσουν τις πρακτικές αυτές και να πάρουν άμεση και ξεκάθαρη θέση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: