ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ Ο.Ε.Ε κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΖΙΦΑ

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης ανταποκρινόμενο στην αγωνία των εργαζομένων οικιστών των εργατικών κατοικιών της περιοχής Ζ.Ε.Π. Κοζάνης, για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών τους, θεωρεί ότι είναι απαραίτητο το συντομότερο δυνατόν να προχωρήσει η κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στον Οικισμό Εργατικών Κατοικιών της περιοχής Ζ.Ε.Π. της Κοζάνης.

Όπως είναι γνωστό η Δημοτική Επιχείρηση Ενεργού Πολεοδομίας Κοζάνης Α.Ε. προχώρησε στη δωρεάν παραχώρηση του οικοπέδου και με δικές της δαπάνες στην εκπόνηση της μελέτης που αφορά σε έναν πρότυπο βρεφονηπιακό σταθμό με πρότυπη αρχιτεκτονική μελέτη, επίσης γνωρίζουμε ότι στο χώρο που περιβάλλει την έκταση του βρεφονηπιακού σταθμού έχουν ολοκληρωθεί όλα τα έργα υποδομής.

Επειδή δεν έχει υπογραφεί ακόμη η σύμβαση παραχώρησης από πλευράς σας ζητάμε:

άμεσα την υπογραφή της σύμβασης δωρεάν παραχώρησης του οικοπέδου στον Οργανισμό σας ώστε αμέσως μετά την έκδοση της οικοδομικής αδείας, που η ΔΕΠΕΠΟΚ ΑΕ προτίθεται να καταθέσει η ίδια για να κερδηθεί χρόνος, να προχωρήσετε στις διαγωνιστικές διαδικασίες για την κατασκευή του βρεφονηπιακού σταθμού, που είναι απαίτηση των εργαζομένων οικιστών και του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης.

Παρακαλούμε να έχουμε συνάντηση μαζί σας προκειμένου να υπάρξει ένα δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα τόσο για την υπογραφή της Σύμβασης όσο και για την έγκριση πίστωσης για την ανέγερση του βρεφονηπιακού.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τολιόπουλος Αθανάσιος

Ο Γεν. Γραμματέας

Κουρκούτας Αριστείδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: