17 ΝΟΕΜΒΡΗ – ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

 

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, την Πέμπτη στις 12:00 π.μ.

Σήμερα που τα δικαιώματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων, βρίσκονται στην κλίνη του Προκρούστη και καλούνται να σηκώσουν και πάλι στις πλάτες τους τα βάρη της κρίσης και των μνημονίων της Κυβέρνησης και της Τρόικας, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε.

Σήμερα που η ανεργία των νέων μας αγγίζει το 45%, η Κυβέρνηση με τις αποφάσεις της κατ΄εντολή της Τρόικα, των τοκογλύφων δανειστών και των τραπεζιτών, βυθίζει σε ύφεση την πραγματική οικονομία, στερώντας τους την προοπτική, τα όνειρα τους, τη ζωή τους.

Η ανεργία, τα βάρβαρα μέτρα λιτότητας, οι περικοπές, οι ανατροπές σε εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, οι εντολές και απαιτήσεις των Βρυξελλών και των οικονομικά ισχυρών, βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη γι’ αυτό και το αίτημα για “ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” καθίσταται διαχρονικό.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να πάρουν μαζικά μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του αγώνα του πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: