ΜΕΘ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ

 

ΚΟΖΑΝΗ 22-11-2007

ΠΡΟΣ : Υπουργό Υγείας, κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

             Περιφερειάρχη, κ. Λεούδη

             Νομάρχη,κ. Δακή

             Δήμαρχο Κοζάνης, κ. Κουκουλόπουλο

             Δήμαρχο Πτολεμαїδας κ.Τσιούμαρη

ΚΟΙΝ.:  Μ.Μ.Ε

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κύριε Υπουργέ,

 

Το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης εκφράζει  την έντονη ανησυχία του αλλά παράλληλα και την αγωνία του για την αναστολή εδώ και 18 μήνες της Μ.Ε.Θ στο Νομό Κοζάνης αλλά και σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο.

Θεωρούμε ακατανόητο και κοινωνικά άδικο να στερούνται σημαντικών αναγκαίων υπηρεσιών οι κάτοικοι της περιοχής, λόγω έλλειψη προσωπικού, κυρίως με αποτέλεσμα  την μεταφορά ασθενών σε άλλες πόλεις με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επιπρόσθετα κύριε Υπουργέ επισημαίνουμε ότι στην περιοχή μας με τις μεγάλες δραστηριότητες της ΔΕΗ αλλά και άλλων έργων όπως της  ΕΓΝΑΤΙΑΣ έχουμε πολύ συχνά εργατικά ατυχήματα, με σοβαρό κίνδυνο να χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Για το λόγο αυτό κύριε Υπουργέ απαιτούμε να υλοποιήσετε τις δεσμεύσεις σας, να προχωρήσει η άμεση επαναλειτουργία της Μ.Ε.Θ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο και να γίνουν οι αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού για την απρόσκοπτη λειτουργία της, γιατί είναι θέμα ζωτικής σημασίας για την υγεία των κατοίκων της  περιοχής του Nομού αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΗΧΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: