Συνδιάσκεψη Σωματείων

 

 

 

ΚΟΖΑΝΗ 26-11-2007

ΠΡΟΣ :Μ.Μ.Ε

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, στη συνδιάσκεψη του την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007, αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στην 24 ωρη  πανελλαδικά απεργία της ΓΣΕΕ, που θα γίνει την Τετάρτη 12 Δεκέμβρη 2007.

Καλούμε τους εργαζόμενους του Νομού, τους συνταξιούχους και τους πολίτες της περιοχής να πάρουν μέρος μαζικά στην Απεργία.

Αυτά τα μέτρα που εξαγγέλλονται σαν χιονοστιβάδα, θίγουν όλους  τους πολίτες και ανατρέπουν το Ασφαλιστικό σύστημα της χώρας με τα δεδομένα που γνωρίζομε μέχρι σήμερα.

Η μόνιμη και διαρκή λιτότητα συνεχίζεται και οδηγεί τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους  στην φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Ο κρατικός προϋπολογισμός περικόπτει τις κοινωνικές δαπάνες Υγείας, παιδείας, κοινωνικής πρόνοιας και η πρόβλεψη για τα φορολογικά επιβαρύνουν δραματικά τους μισθωτούς και συνταξιούχους τόσο με τους άμεσους όσο και με τους έμμεσους φόρους.

Καλούμε τα Σωματεία της Δύναμης του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης , σε σύσκεψη την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007 και ώρα 6.00 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, για  την καλύτερη δυνατή επιτυχία της απεργιακής κινητοποίησης.

 

 

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: