ΔΕΗ

ΚΟΖΑΝΗ 26-11-2007

ΠΡΟΣ :Μ.Μ.Ε

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το Δις Εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού , Κε Αθανασόπουλου αφού οδηγήσατε τη Δ.Ε.Η σε τεράστια μείωση των κερδών τώρα προσπαθείτε να φορτώσετε τα βάρη στους καταναλωτές.

Αντί να δείτε τα μεγάλα ζητήματα της Δ.Ε.Η με ειλικρίνεια και να απευθυνθεί εκεί που πρέπει για το λογαριασμό επανέρχεται πάλι στους καταναλωτές.

Μάλλον αγνοείτε την οικονομική κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών ,  αγνοείτε την οικονομική εξαθλίωση του Έλληνα καταναλωτή και τον καλείτε  να πληρώσει αυξήσεις 20% έως 30%.

Ε, όχι Κύριε Αθανασόπουλε , θα έπρεπε να είστε σκληρός σ΄αυτούς που «χαϊδεύετε» και προσπαθείτε να εκχωρήσετε τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας στους ιδιώτες, στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα της ενέργειας, σε βάρος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, σας καλεί να σκεφτείτε ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχουν και φτωχοί και να ανακαλέσετε την απόφασή σας , ή σε διαφορετική περίπτωση να σας ανακαλέσουν οι πολιτικοί σας προϊστάμενοι.

Γιατί δεν κρύβουμε την ιδιαίτερη ανησυχία μας και έχουμε λόγο να ανησυχούμε περισσότερο σε αυτή την περιοχή που χτυπά η καρδιά της Δ.Ε.Η κατά πόσον η αξιοπρέπεια σας στα λεγόμενα κάθε φορά μπορεί ναι είναι ειλικρινής  όταν το μόνο  σας μέλημα και ενδιαφέρον είναι να φορτώνεται τα βάρη στη λαϊκά κατανάλωση και να οδηγείτε τη Δ.Ε.Η στη συρρίκνωση και στην ιδιωτικοποίηση.

 

Γραφείο Τύπου Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: