ΔΤ

 

ΚΟΖΑΝΗ 1-06-2011

Προς: Μ.Μ.Ε.

 

 

Αριθ. Πρωτ.:

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πωλούνται όλα….. οι Δημόσιες επιχειρήσεις, ο πλούτος, τα αναπτυξιακά εργαλεία της χώρας.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του Ο.Τ.Ε που συνεχίζουν  τον αγώνα τους ενάντια στην αποχώρηση του Δημοσίου από το μετοχικό κεφάλαιο του Ο.Τ.Ε.

Η χώρα μας βρίσκεται σε γενικό απεργιακό αναβρασμό.

Χιλιάδες πολίτες κατεβαίνουν στους δρόμους διεκδικώντας τα αυτονόητα και ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα και τις επόμενες γενεές.

Η Κυβέρνηση έχει βαλθεί να ξεπουλήσει τα πάντα και να περικόψει τα πάντα.

Οι εργαζόμενοι, οι πολίτες της χώρας βιώνουμε την πιο βάρβαρη ανατροπή των εργασιακών μας δικαιωμάτων προς όφελος των τραπεζιτών, των κερδοσκόπων και του μεγάλου κεφαλαίου.

 Το Εργατικό Κέντρο  Ν. Κοζάνης, βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων της Δ.Ε.Η, των ΕΛ.ΤΑ, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, των νερών, των λιμανιών και των αεροδρομίων.

Βρίσκεται κοντά στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, του τομέα των τροφίμων (Σούπερ Μάρκετ) που παρόλο που έχουν υψηλή κερδοφορία, προβαίνουν σε μονομερής τροποποιήσεις των συμβάσεων, καταργώντας κάθε εργασιακό δικαίωμα εκβιάζοντας με την απειλή της απόλυσης.

Θα αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί μόνο αγωνιζόμενοι και ενωμένοι θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε τα σχέδια τους.

 

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: